Engega una l’edició 2021-22 del Consell d’Infants de Piera, durant la qual es duran a terme les accions de Medi Ambient i millores urbanístiques pactades el curs passat.

Aquest curs el Consell d’Infants i Adolescents de Piera estrena nova composició, ja que els membres de 6è i 2n ESO deixen el càrrec, i caldrà fer eleccions als centres educatius per escollir els nous membres del Consell.

Durant el mes d’octubre es farà l’elecció de les persones que representaran a les seves classes de 5è i 6è a primària, i 1r i 2n ESO a secundària.

Els i les representants dels infants de Piera treballaran en les millores que van proposar el curs passat, i proposaran altres millores que faran arribar a l’ajuntament per a que les valori. Com a novetat, enguany farem el possible per recuperar la presencialitat a les reunions ordinàries, a la sala de Plens de l’Ajuntament.

Com sabeu, podeu participar de les activitats del Consell i opinar-ne a través d’aquest bloc. Esperem que el curs que comença sigui profitós i el Consell pugui dur a terme les seves tasques amb la màxima normalitat possible.

Que passeu un bon curs i… ENGEGUEM!!

CONSELL D'INFANTS I ADOLESCENTS DE PIERA - Última sessió