El proper 19 de novembre, a la pista del gall mullat, de 12h a 18h, el consell d’infants i adolescents de piera instal·larà la seva paradeta per recollir material per ajudar a les protectores

 

Després de l’èxit de l’any passat, el Consell d’Infants i Adolescents de Piera repeteix l’experiència de dur a terme la seva campanya de recollida de material per a les protectores.

En aquesta segona edició de la Festa del’Adopció es pretén fer aquest recapte de cara a l’hivern, i es demanda, igual que el curs passat, aliment, joguines, mantes, roba vella…

L’horari de la festa és de 12h a 18h, i la paradeta del Consell estarà atesa pels propis Consellers i Conselleres de 12h a 14h i de 16h a 18h.

Esperem tornar a repetir l’èxit de l’any passat, i animem a tota la ciutadania de Piera a col·laborar en el recapte de material per a les protectores de la comarca!

Restem a la vostra disposició per si necessiteu cap altra informació o ajuda. Ens podreu trobar al correu dinamitzacio@descoberta.cat i al telèfon 679 135 100 (Israel, també whatsapp)

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ!

Ens podreu trobar al correu dinamitzacio@descoberta.cat i al telèfon 679 135 100 (Israel, també whatsapp)

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ!

Advertisement